Despre noi

 

Package.md este un magazin online de materiale de ambalare cu livrare în toată Moldova.


Package.md deține de multă vreme una dintre pozițiile de lider pe piața ambalajelor poștale, pungi kraft, folii și alte bunuri. Gama noastră de produse include peste 100 de categorii de produse - de la bandă adezivă până la rulouri uriașe de folie de plastic. Toate produsele prezentate pe site sunt in stoc si sunt produse sub control strict de calitate in toate etapele productiei. Depozitul nostru central este situat în orașul Vatra, ceea ce ne permite să expediem rapid comenzi atât în ​​Chișinău, cât și în toată Moldova cu ajutorul companiilor de transport. De regulă, livrăm comenzi a doua zi după solicitare.

Package se angajează să furnizeze cele mai bune produse și servicii care să răspundă așteptărilor clienților noștri într-un mod eficient și în timp util. Oferind servicii pentru clienți de primă clasă și echipamente de înaltă calitate, ne-am câștigat reputația de unul dintre cei mai de încredere parteneri de afaceri din diverse industrii.

Principiul nostru principal este să menținem relații pe termen lung, reciproc avantajoase și, cel mai important, oneste cu clienții noștri.

 

Package.md este un furnizor de încredere de materiale de ambalare în Moldova.